egy szakítós számot

hallgatok napok, sőt, hetek óta. először nem értettem, miért hallgatom, hiszen nem szakítok épp senkivel, miért énekelném, hogy when i get over you the sky will still be blue and i'll swim there if i want to when i get over you. 

 

aztán megértettem, hogy nem valaki másnak szól ez a dal. ez a szöveg. ez a szívbemarkolóan nyálas szám, ami annyira megfogott, pedig csak random dobta fel a spotify. 

saját magamnak éneklem, illetve annak a részemnek, aki retteg. a régi énemnek, aki túlságosan féltett ahhoz, hogy bármerre elinduljak. aki egy burokban tartott, nehogy sérüljek. aki nem engedett bele egy felnőtt kapcsolatba, aki inkább visszafordult, ha valami már túl jól alakult volna, aki elszabotált mindent és mindenkit, akit csak lehetett. 

szakításban vagyok ezzel a részemmel, már vagy tíz éve. és lassan elengedem. nem hiszem, hogy nem lesz az életem része mindig. de egy másik helyen lesz, nem az utamban. és arról a másik helyről nézi majd, mennyire boldogan élek, míg meg nem halok. #ígylegyen #ígylesz